Pagini

19 septembrie 2011

O saptamana frumoasa!

Daca cineva avea dubii, sa stiti ca incepe o saptamana frumoasa. O zi de luni inceputa la 6 dimineata. O intalnire cu un partener apoi... pregatiri pentru conferinta! Conferinta organizata de noi, cu speakeri faini si participanti si mai faini. Abia astept. Au fost multe provocari, dar am trecut peste toate. Inca doua zile si mergem in Mamaia pentru cea mai faina conferinta despre management strategic si organizational din aceasta toamna. Inca sunt multe lucruri de facut, dar ce nu faci pentru cele cateva zile de neuitat? O melodie vesela cu care imi incep saptamana, un zambet frumos pe buze si mult entuziasm. Ce vrei mai mult de atat? :D

http://www.youtube.com/watch?v=oVNBcEygJ5E&feature=BFa&list=PL6313F2948FEB32D0&lf=mh_lolz

Un comentariu:

 1. Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
  Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
  Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
  1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
  2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
  3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
  Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina "schimb de link" vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
  Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
  Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

  RăspundețiȘtergere