Pagini

21 martie 2011

It's freaking scary...

Da. Titlul zice bine. E a naibii de greu. Si e scary. Mai mult de un an in Bucuresti, orasul despre care spuneam acum ceva timp ca nu imi place deloc si ca nu o sa traiesc niciodata acolo. Mai mult de un an fara omuletii mei din echipa, fara omuletii mei din EB, cu alti omuleti foarte diferiti, dar foarte faini in acelasi timp. Mai mult de un an facand lucruri atat de mari, crescand o tara si gandind la un cu totul alt nivel. E scary…

Mai am mai putin de 2 saptamani pana plec. E ultima saptamana in AIESEC Iasi. Ultima saptamana cu omuletii din echipa de finance. Ultima saptamana. Joi – ultima sedinta. E greu. Dar o sa trecem si peste asta.

O saptamana de discutii cu profesori despre absentele mele din urmatoarele doua luni si despre cum vreau, totusi, sa imi dau licenta anul acesta. Hope it is possible. E luni dimineata si ma inarmez cu energie pozitiva si incredere. It’s gonna be ok in the end, and if it is not ok, it is not the end – o sa dau licenta in februarie =)).

O sa fie o saptamana frumoasa si plina care se va termina cu un weekend la Sucevita, la EB Days-ul omuletilor din Suceava. Abia astept sa ii vad, sa ii cunosc mai bine si sa lucram impreuna.

Apoi doua zile la Bucuresti si apoi ultimele zile in AIESEC Iasi. Va fi frumos si voi plange in ultima zi. Dar orice sfarsit e un nou inceput si trebuie sa mergi mai departe cu incredere.

"Faith is taking the first step even when you don't see the whole staircase."

3 comentarii:

  1. Bine spus ca orice sfarsit este un nou inceput. Noi nu te vom uita si in ziua de astazi poti pastra legatura cu toata lumea. Nu mai fi o pisica sperioasa si infrunta ce este in fata ta ca sa poti merge mai departe :)
    Succes1

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Aisha! pisica sperioasa? :)) mi piace, oricum :D.

    RăspundețiȘtergere