Pagini

23 iunie 2010

Astazi nu am timp

E astazi in fiecare zi. De dimineata de la 5 pana noaptea la 12 cand vine un nou astazi. Fiecare astazi e special in felul sau, fie ca ploua de dimineata sau ca te trezesc razele ghiduse ale soarelui. Fie ca trebuie sa te bati cu birocratia celor de la telefoane sau ca ai de citit o carte de 300 de pagini intr-o singura zi. Fie ca esti entuziast, dar entuazismul iti e omorat de cineva care nu gaseste 5 minute pentru tine sau ca esti atat de debusolat incat iti amintesti dupa ce ai iesit din casa ca ai uitat sa te speli pe dinti. Uneori insa, ai nevoie de un astazi diferit. Un astazi in care sa iti permiti sa fii altfel, altfel decat cum se asteapta toata lumea sa fii.

Astazi nu mai am timp de cei care nu au timp pentru mine. Astazi nu mai am timp sa iti ascult replicile taioase. Astazi vreau sa uit de tine si de smiorcaielile tale. Astazi nu mai am timp de responsabilitati. Astazi nu am timp sa simt decat atingerea usoara a vantului si sarutul dulce al razelor de soare. Astazi nu am timp sa imi amintesc de voi. Astazi nu am timp de probleme si nici de solutii. Astazi nu am timp de oameni mari. Astazi nu am timp sa raspund la telefon. Astazi nu am timp sa planific si nici sa evaluez. Astazi nu am timp de laptop. Astazi nu am timp de bani, cariera, viitor, viata profesionala si nici macar personala. Astazi nu am timp sa cobor cu picioarele pe pamant. Astazi nu am timp sa ma machiez sau sa dau atentie oamenilor de pe strada.

Astazi nu am timp decat pentru mine. Am timp sa merg in Gradina Botanica si sa ma plimb pana se arata o dunga rosie la atingerea cerului cu pamantul. Astazi am timp sa ma plimb prin ploaie fara sa imi fie frica ca o sa racesc. Astazi am timp sa imi uit telefoanele acasa. Astazi am timp sa iti zambesc si sa ma intorc sa plec. Astazi am timp sa o sun pe mama si sa stam ore intregi vorbind despre nimicuri. Astazi am timp sa ii scriu o scrisoare surorii sa ii povestesc ce am mai facut in ultimul timp. Astazi am timp sa merg sa aprind o lumanare la biserica. Astazi am timp sa ma plimb prin magazine ca sa ii cumpar un cadouas nepotelului meu. Astazi am timp sa privesc un copil razandu-i mamei sau bunicilor. Astazi am timp sa iti spun adevarul. Astazi am timp sa fiu eu. Astazi am timp sa conduc cu 60 la ora si muzica la maxim. Astazi am timp sa visez. Astazi am timp sa ma rup de realitate.

Astazi nu am timp decat pentru mine.

Tu cand ai avut ultima data un astazi diferit?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu